Skip links
Validi på i sina lokaler på Haga Företagscenter som renoveras

Redovisnings- och verksamhetskonsult – Möt Validi

Redovisnings- och verksamhetskonsult – Möt Validi

Publicerat: 20 juni 2023

VALIDI är en ekonomi- och Redovisningsbyrå med verksamhet på fyra orter i södra Sverige – Anderstorp – Jönköping – Växjö och Halmstad. VALIDI har funnits på marknaden i drygt fyra år och kontoret i Anderstorp har funnits sedan starten.

VALIDI tar platsen som en av de främsta byråerna på den lokala marknaden och erbjuder tjänster inom redovisning, ekonomi- / verksamhetsrådgivning. Vi är en byrå som följer och leder utvecklingen inom redovisningsområdet på ett digitalt, modernt och hållbart sätt.

De fyra första åren har präglats av stark tillväxt och VALIDI har växt från 2 till idag 16 medarbetare och vi tror på att fortsätta växa med fler duktiga medarbetare på alla våra kontor.

För att möjliggöra större tillväxt för Anderstorpskontoret började vi söka efter nya lokaler och kom i kontakt med Haga Företagscentrum som hade en lokal där vi såg stor potential, men som krävde en hel del renovering. Att få möjligheten att tillsammans med Haga Företagscenter skapa en modern arbetsplats för våra medarbetare är oerhört roligt. Att huset även bla innehåller ett gym och möjlighet till skyltläge hoppas vi kunna fortsätta växa med fler medarbetare i Anderstorp.

Den första oktober är VALIDI på plats i nyrenoverade och supermoderna lokaler i Haga företagscenter.

Håll utkik på Haga Företagcenters blogg under hösten för en uppdatering av Validis nya lokaler.

www.validi.se

070-829 55 74

info@validi.se

Brogatan 19, 334 33 Anderstorp

Vi använder cookies för att samla in och analysera information om webbplatsens prestanda och användning, för att förbättra funktioner anpassa innehåll.