Skip links

Återwin: Främjande av hållbarhet genom återvinning och sysselsättning

Återwin: Främjande av hållbarhet genom återvinning och sysselsättning

Publicerat: 4 mars 2024

Välkommen till Återwin i Anderstorp, din partner för en hållbar framtid. Vi specialiserar oss på att skapa ett cirkulärt produktflöde genom att ta hand om uttjänta produkter och varor från privatpersoner, myndigheter och privata företag. Med Återwin kan du vara trygg i vetskapen att dina uttjänta produkter och varor tas om hand på ett hållbart sätt samtidigt som vi skapar möjligheter för människor i vår gemenskap. Kontakta oss idag för att ta del av våra tjänster och bidra till en grönare och mer inkluderande framtid.

Vi på Återwin samarbetar med Arbetsförmedlingen och Samhall för att säkerställa att alla människor får en möjlighet till sysselsättning samtidigt som vi gör en insats för miljön. Genom att sortera och återbruka produkter ger vi dem nytt liv och minskar behovet av nyproduktion, vilket i sin tur minskar vår miljöpåverkan.

För att säkerställa att vårt arbete håller högsta standard följer vi Naturvårdsverkets riktlinjer för återbruk och strävar efter att upprätthålla standarden ISO 14001 i samarbete med våra partners. Dessutom följer vi tillsammans med våra partners och underleverantörer EU:s WEEE-direktiv för ansvarsfull hantering av elektronikavfall. Som en komplett ITAD-leverantör har vi de rätta kunskaperna för att säkerställa din säkerhet och hantera dina elektronikprodukter på ett ansvarsfullt sätt.

070-333 66 10

Allégatan 34, 334 33 Anderstorp

Vi använder cookies för att samla in och analysera information om webbplatsens prestanda och användning, för att förbättra funktioner anpassa innehåll.