Skip links

Varje tavla har en unik berättelse – Möt Alinde Jormfeldt

Varje tavla har en unik berättelse – Möt Alinde Jormfeldt

Publicerat: 8 mars 2023

Konstnären Alinde Jomrfeldts verk innehåller uttrycksfulla målningar. Alinde strävar efter att inspirera människor att se skönheten runt dem, och fånga känslor och rörelser på ett engagerande och kraftfullt sätt. Alindes mål är att ge färg och liv till världen genom att skildra skönheten i vardagen.

Jag vill att konst ska vara något mer än bara en vacker bild. Mitt måleri har alltid en djupare mening. Känslor är min främsta inspirationskälla och jag arbetar i ett tillstånd av flow. Genom att måla abstrakt kanaliserar jag känslor. Jag använder mycket färg och rörelse när jag skapar. När ett verk känns färdigt vill jag uppleva en balans i bilden.


Välkmona att kontakta Alinde eller besöka hennes showroom på Haga Företagscenter, Brogatan 25.

www.konst.se/alindejormfeldt

Ej tillgängligt

ednila89@gmail.com

Brogatan 25, 334 33 Anderstorp

Vi använder cookies för att samla in och analysera information om webbplatsens prestanda och användning, för att förbättra funktioner anpassa innehåll.