Skip links

Nyrenoverad lokal som är perfekt för bankkontor eller som kontorslandskap

Nyrenoverad lokal som är perfekt för bankkontor eller som kontorslandskap

Publicerat: 29 mars 2023

Haga Företagscenter i Anderstorp erbjuder en nyrenoverad lokal som är perfekt för bank eller som kontorslandskap. Med optimal planlösning och moderna faciliteter är detta en plats där företag kan växa och utvecklas.

Lokalen är belägen med närhet till centrala Anderstorp. Detta ger företag en unik möjlighet att verka på en plats där de kan dra nytta av fördelarna med en tätare marknad samtidigt som de har en lugn och inspirerande arbetsmiljö.

Haga Företagscenter lämpar sig perfekt för företag som söker en flexibel och modern lokal med hög standard och goda möjligheter att anpassa sig efter verksamhetens specifika behov. Här finns plats för alla i en anrik och inspirerande byggnad.

Lokalen är fullt utrustad med allt som krävs för en arbetsplats. Det finns möjlighet till internetuppkoppling, luftkonditionering och en rik mängd belysning som garanterar en produktiv och trivsam arbetsmiljö. Byggnaden har också flera mötes- och konferensrum som kan utnyttjas.

Vi använder cookies för att samla in och analysera information om webbplatsens prestanda och användning, för att förbättra funktioner anpassa innehåll.